New Yorklu Rock Gubu Interpol İstanbul'da Konser Verdi

İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşandı! Indie rock ve post-punk müzik türünün önde gelen topluluklarından biri olan Interpol, müzikseverlerle buluştu. UNIQ Açıkhava İstanbul'da düzenlenen konserde, vokal ve ritim gitarda Paul Banks, baş gitarist ve arka vokalde Daniel Kessler, ve davulda Sam Fogarino sahne aldı.

Grup, dünya turneleri kapsamında gerçekleştirdikleri bu konserde, popüler parçalarının yanı sıra geçmiş albümlerinden klasikleşmiş şarkılarını da müzikseverlere seslendirdi. "Narc", "Evil", "Pda", "Roland", "Evil" ve "Fables" gibi unutulmaz şarkılar, geceye damgasını vuran eserler arasındaydı.

1997 yılında New York'ta kurulan Interpol'ün çıkardığı ilk albüm "Turn on the Bright Lights", müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü müzik dergisi NME tarafından 2002'nin en iyi 10 albümü arasında gösterilen bu başyapıt, aynı yıl Pitchfork Media tarafından da en iyi albüm seçilmişti.

Grup, müzikal başarılarını 2004'te çıkardıkları "Antics" ve 2007'de yayınladıkları "Our Love to Admire" albümleriyle daha da pekiştirdi.

Müzikseverlerin doyasıya keyif aldığı bu muhteşem konserle Interpol, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik tutkunları, bir sonraki Interpol konserini heyecanla beklemeye başladı.