Babasını Öldüren Zanlının 24 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Kırklareli ilinde yaşanan üzücü olayda, bir kişi tartıştığı babasını bıçakla öldürmesi sonucu hakkında 24 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Sanık, alkollü olduğunu ileri sürerek hatırlamadığını savunuyor.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede yer alan bilgilere göre, tutuklu sanık Anıl M'nin, babası Özcan M'yi haksız tahrik altında "kasten öldürme" suçunu işlediği iddia ediliyor ve sanığın 18 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

İddianamede, olayla ilgili kolluk fezlekesi, şüpheli savunması, adli sicil kaydı, güvenlik kamerası çözümleri ve raporlar da yer alıyor. Buna göre, Anıl M'nin olay günü önce kolonya ve ardından alkollü içki içtikten sonra ailesinin yaşadığı eve gittiği, burada babasıyla tartıştığı ve sonrasında babasını bıçaklayarak öldürdüğü ifade ediliyor.

16 Mayıs tarihinde meydana gelen olay sonrasında Anıl M. gözaltına alınmış ve polis merkezindeki ifadesinde "alkollüydüm hatırlamıyorum" şeklinde savunma yapmıştı. Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanan sanık, şimdi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Olayla ilgili gelişmeler ve mahkeme süreci merakla bekleniyor.