Silahla Bir Kadını Rehin Alan Zanlı Gözaltına Alındı

Sakarya'da yaşanan bir olayda, Adapazarı ilçesinde bulunan Ankara Caddesi'nde ikamet eden T.T (48), elindeki silahla rastgele ateş açarak etrafa tehlike saçtı. Bu sırada birlikte yaşadığı kadını da rehin aldı.

Çevredekilerin hızlı bir şekilde ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüpheliye rehin aldığı kadını serbest bırakması ve teslim olması çağrısında bulundu. Ancak alkol ve uyuşturucunun etkisi altında olan zanlı, polislerin üzerine balkondan sandalye, bıçak, şişe gibi eşyalar atmaya başladı.

Zanlının 3 saatlik ikna çabalarının ardından kadını serbest bıraktığı ve kadının başında darp izleri bulunduğu belirtildi. Kadın, sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Şüpheli, ikna çabalarına yanıt vermemesi üzerine özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Polis, olay sırasında caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri de şüphelinin atlama ihtimaline karşı önlem olarak şişme yatağı bölgede hazır bulundurdu.