CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına Ali Engin Seçildi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 4. Olağan İlçe Kongresi sonucunda Ali Engin, ilçe başkanlığına seçildi. Kongre, Erdoğan Orhan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Kongrenin açılışında saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Tek aday olarak katılan Ali Engin, ilçe başkanlığına seçilerek görevine başladı. Partisinin başarısı için yoğun bir çaba sarf edeceğini belirten Engin, yerel seçimlerde tüm belediyeleri kazanmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Ali Engin, yaptığı konuşmada CHP'nin Türkiye'nin temel taşı olduğunu vurgulayarak, daha önceki dönemde ilçe başkanlığı görevini yürüttükleri süre boyunca güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve oy oranlarını artırdıklarını ifade etti. İlçe yönetimlerinin çok çalışan yönetimler olduğunu belirten Engin, partinin başarısı için daha da fazla çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları da katılım gösterdi.