61'incisi düzenlenen "Uluslararası Bursa Festivali" Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Uluslararası Bursa Festivali, ünlü şarkıcı Karsu'nun konseriyle başladı. Festival, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından organize edildi ve Reşat Oyal Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın açılış konuşmasının ardından, festivalde sponsor olan iş insanlarına plaketler takdim edildi. Şarkıcı Karsu, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne aldı ve sevilen şarkılarını Bursalı müzikseverlerle buluşturdu.

Karsu, kendi özgün sesi ve yorumuyla "Bırak Beni Böyle", "Siyah" ve "Hatırla Sevgili" gibi şarkıları seslendirdi ve izleyicilerden tam not aldı. Gecenin sonunda Karsu ve Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'nın performansı uzun süre alkışlandı.

Uluslararası Bursa Festivali, bu etkileyici açılış konseriyle başlayarak, müzik ve sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Festival boyunca çeşitli etkinlikler ve konserler düzenlenecek, sanatseverler farklı disiplinlerden sanatçıların eserleriyle buluşma fırsatı bulacaklar.